Sunday, July 17, 2011

Hey, ini untuk kau orang.


Sorry, aku takda hadiah best untuk korang.
Ini handmade punya, 
Aku tak beli mana-mana & aku tak jual pada sapa-sapa.
Priceless.

NurHanis Izzati Izham,

Starting kau masuk hostel dulu, aku dapat agak kau boleh jadi kawan yang baik. Kawan yang bagi teguran, nasihat. Kawan gelak, kawan nangis.

Ingat lagi waktu aku lepas operation dulu? Kau tolong aku ajar maths tiap-tiap malam, budak-budak lain ajar aku Account, Bel, Ctu, semualah. Tapi sorrylah, aku sangkut subjek kau ajar tu. HEHE.

Aku ingat lagi kau suapkan aku ubat time aku sakit. Haa! Time aku menangis gila babi kat bilik, waktu tu kau tengah bergayut. Lepastu kau suruh budak tu off sebab nampak aku tengah menangis. Kau datang dekat aku, tanya aku kenapa. Ya Allah! Time tu aku menangis bukan sebab apa dah, tapi sebab kau tanya aku macam tu.

Sedih siot.

Dengan kau macam-macam benda kita dah lalui. 
Sorry Nis banyak kali kau rasa susah bila kau dengan aku.

Doa aku untuk kau, semoga kau menjadi perempuan yang terbaik dunia akhirat. Aku kau dengan yang lain (7orang1bumbung) kekal sahabat selagi hayat dikandung badan. Amin.

__________________________________

Muhammad Zaim Zali,

Hah, 1st time conteng entry pasai hang nihh! Nervous pulak. Apa nak cakap eh? OK, lets start from beginning.

Starting lu masuk class 1st sem dulu, wa dah nampak 'eh Tam Suhaimi masuk class aku ke?' Sebab muka macam sama bebb. HAHA

Jangan perasan sangat, sikit-sikit je.

Kita kawan dari 1st sem, sampai sekarang. Kita rapat.

Dengan kau aku senang, dengan kau aku bebas.
Sebab aku boleh gelak macam pontianak, atau buat muka paling hodoh.

Aku tak pandai lintas jalan. Kau pon tahu.
Ada 1 hari time kita nak lintas, kau keluarkan wallet kau, bukak jadi panjang. Kau pegang sebelah, lepastu yang sebelah lagi kau suruh aku pegang. Gila! Kalau kena ragut sia-sia je aku kena belanja kau!

Tapi terima kasih masih jaga batas kau dengan aku.

Thanks perkenalkan aku dengan Coolblog sampai aku jadi ketagih. Ciss.

Doa aku untuk kau,semoga menjadi seorang khalifah yang terbaik. Kalau ada awek yang lu dah tersangkut. Jangan lupa wa.

____________________________________

Izzati&Zaim,
Selamat Hari ulang tahun.

Love: HaireenKhairodin.

4 comments:

ramalankajicuaca said...

so sweet..maybe aku bkn guru math yg baik utk kau..^^
btw, tanks sayang..syg ketat2..

HaireenKhairodin. said...

HEHE. Love you too!

faraheartbeat said...

aq plak yg menangis bace entry utk anis tu . HEHE :))

HaireenKhairodin. said...

HEHE. Time tulis tu pon rasa sebak tauu. Sobs sobss. =')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...